MasterChef Australia – We really love it!

MasterChef Australia – We really love it!

MasterChef Australia – Wij zijn er sinds de start van de serie weg van: MasterChef Australia.

De MasterChef Australia behoort tot de favorieten van de MasterChefs. MasterChef Australia is favoriet. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de serie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische het TV programma erg gemoedelijk toegaat. In andere landen zijn de juryleden vaak onnodig irritant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie gaat het echt om de kandidaten. Veel leuker .

En omdat we zo gek zijn op de show, is er vanaf nu een bijzondere website voor MasterChef Australia. Hier staan details te vinden over de kandidaten en ook details over de recepten van MasterChef.

Zo\’n 15 jaar terug is het begonnen als een wedstrijd voor kinderen op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige programma dat altijd heerlijk is om echt voor te gaan zitten. Wat is er zo geweldig? Om maar wat te noemen: De gasten zijn geweldig. Het programma is helemaal top.

Heb jij toevallig weleens een MasterChef Australia gemist? Het is vaak naar om een aflevering te moeten missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijken op Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending gemist kan terugkijken.

MasterChef Australia loopt al enige tijd – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 is al aangekondigd. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten . MasterChef – We love it! Ook gek op de show? Veel plezier met MasterChef Australia!